Over Dé Video Analist

Over Dé Video Analist

Logo2Wij analyseren  op een gespecialiseerde wijze, die zorg draagt voor het maken en verwerken van beelden tijdens trainingen en oefen- en officiële (Sport)wedstrijden.

Bepaalde beelden worden pas na overleg met de betreffende instantie vrij gegeven. Op deze kunnen de eventuele betrokkenen  of andere geïnteresseerden gebruikmaken van de beelden.

Indien u geïnteresseerd bent in alle opnames, dan verzoeken wij  u per mail contact op te nemen met Dé video analist. info@devideoanalist.nl of telefonische met Adam van Rijckevorsel 0620309097.

Het team:

Massimo Gennari:
be0a4050-e21d-4e48-8c04-c26e19e479f2

In 2007 is Massimo begonnen met het trainen van kinderen, dit deed hij in Amerika waar hij toen ook studeerde. Na dit twee jaar te hebben gedaan is hij terug naar Nederland verhuist om daar zijn UEFA C diploma te behalen.

Van 2011 t/m 2014 is Massimo werkzaam geweest bij de KNVB als scout en assistant trainer van JPN onder 13. Eind 2014 is hij naar Brazilië toe gegaan om te gaan werken bij Laranja Mecanica, hier heeft hij samen gewerkt met Ron van Niekerk oud assistent-trainer van Terek Grozny. Het seizoen ’15/’16 is Massimo werkzaam geweest als trainer van Diemen SV onder 19 waar hij promotie naar de eerste klasse mee heeft behaald.

Begin 2015 is hij begonnen als video analist dit deed hij bij de jeugdopleiding van PSV en eind 2016 is hij gaan werken als video analist bij Almere City. In de zomer van 2016 leerde Massimo en Adam elkaar kennen, sindsdien werken de twee samen om zo devideoanalist.nl nog beter en professioneler te maken.

Per 1 januari 2017 is Massimo werkzaam als assistent trainer en jeugd trainer bij Qingdao Red Lions te China.

Jeroen Wagensveld:
download

Wagensveld, die in 2017 begon bij De Video Analist, heeft grote ambities in de voetballerij en wil daarom doorontwikkelen en een grote speler worden in de voetballerij. Een cruciale rol spelen binnen de voetbalwereld waar de focus ligt op het verbeteren van het internationale profvoetbal. Jeroen staat bekend als een perfectionist die altijd voor het maximale gaat, hierdoor neemt hij ook anderen mee in dit proces om hetzelfde level te halen. Dé Video Analist is verheugd dat we iemand binnen de organisatie hebben met deze kwaliteiten. Om profvoetballer te worden, zal je altijd het maximale uit jezelf moeten halen om het juiste niveau te krijgen en bij het begeleiden van profspelers/teams/zaakwaarnemers is hij een belangrijke aanwinst voor een organisatie om dit proces te bewaken. Zijn favoriete baan blijft echter technisch directeur bij een professioneel voetbalclub, dat is voor nu nog op korte termijn niet haalbaar, maar door zijn gedrevenheid en de juiste keuzes wil Wagensveld hier wel naar toe.

Adam van Rijckevorsel:
adam
In 2013 gerichte van Rijckevorsel Dé video analist op!
De Bredanaar barst van de ambitie om als videoanalist de voetbalwereld te bestormen. Van Rijckevorsel werk al een poosje bij de jeugdopleiding van NAC en werd incidenteel ingeschakeld door het Schotse Celtic. Twee seizoenen terug deed Everton een beroep op mij, om video-analyses te maken van de jeugd. Ze wilden uiteindelijk dat ik naar Liverpool zou verhuizen, maar dat zie ik in dit stadium niet zitten.

Van Rijckevorsel is in het bezit van het diploma trainer/coach 2, wat betekent dat hij voetbalclubs tot aan de eerste klasse mag trainen. ,,Maar het liefst maak ik analyses. Voetballers hebben niet altijd een goed zelfbeeld, maar videobeelden liegen niet.

Heeft u interesse in een video analist of wilt u de beste cameraoplossingen. Via onze dienstverlening en ons groot netwerk bieden wij videoanalyse aan. Zowel videoanalisten in zowel de prof-als amateurwereld van de beste cameraoplossingen.