Wesley Van Oers bezorgt Beek Vooruit drie punten in de laatste minuut!

Wesley Van Oers bezorgt Beek Vooruit drie punten in de laatste minuut!

3295
0

Plus videobeelden samenvatting van de wedstrijd! 

De beste kansen in de eerste helft waren voor vv Bavel, waar Daan van Boxtel het niet afmaakte oog in oog raakte hij de bal helemaal verkeerd waar de keeper van Beek Vooruit niet in actie hoefde te komen, Uit diverse corners kwam het net niet gunstig uit voor vv Bavel. Waardoor het aan de ander kant iets anders was. Uit een corner kwam de bal terecht bij Loek Schalk die als een echte spits scoorde in de lange hoek, Het was erg druk op sportpark De Roosberg  waar meneer Schalk dus de 0-1 maakte voor de bezoekers uit Prinsenbeek.

vv Bavel had antwoord, een vrije trap van Robin Adriaansen werd even later verzilverd door Nick Burgers. De ploeg van Fred Vrolijk stond dus weer op gelijke hoogte 1-1. Later kreeg Glenn van Peer nog een hard schot op zijn goal gevuurd  maar Glenn van Peer wist hier raad mee en pakte de bal.
footgolfDe ploeg van Arno Gabriels werd door de ploeg van Fred Vrolijk op beide benen gezet en werd met een gelijkspel de kleedkamers ingestuurd. Arno Gabriels wilde meer van zijn jongens zien en ging flink te keer, “want jongens kom op, bij winst kunnen we gewoon kampioen worden” ,zijn we daar wel bewust van?

VV Bavel kwam in de tweede helft iets beter uit de kleedkamer, wat resulteerde voor een counter voor vv Bavel, de tovenaar aan de kant van vv Bavel had zijn stempel nog niet echt laten zien in de wedstrijd, Milos Lakic ging toch twee man voorbij en wilde een voorzet geven op Luuk Oomen die gedekt stond bij de 2e paal, maar als we het over toveren hebben kwam de bal niet bij de 2e paal terecht maar in het goal terecht, 2-1 Wesley van Oers scoorde kreeg de bal op zijn voet van de Milos Lakic de bal werd dus van richting veranderd waardoor de bal in het net belande.

pageking-banner

Na de 2-1 moest Beek Vooruit echt alles op alles zetten,  Arno Gabriels ging gelijk wisselen wat langzaam maar zeker meer vertrouwen in de wedstrijd kreeg, de wedstrijd was nog niet gespeeld, maar de spitsen aan de kant van Beek Vooruit Joost en Loek schalk waren niet echt aanwezig in de 2e helft, ze werden kort gedekt en continu hard aangepakt. Wesley van Oers kreeg opdracht van Arno Gabriels om als centrum spits bij te staan voor de voorhoede.  Toch leek de wedstrijd lange tijd af te steven op een winst voor vv Bavel. Maar toch vanuit een onverwachtse voorzet kwam de bal bij Joost Schalk terecht die hard werd aangepakt in het strafschopgebied, geen twijfel voor de scheidrechter die onmiddellijk naar de stip wijst met zijn hand.  Wie anders als de nummer 10 van Beek Vooruit ging achter de bal staan om de penalty te nemen  Boye Snoek oog in oog met Glenn van Peer, Zowel de bal als de keeper gingen de zelfde hoek in, alleen de penalty was hard in het hoekje geplaats waardoor Glenn van Peer net de bal niet kon tegen houden. stand 2-2, met nog kleine tien minuten op de klok was het nog erg spannend op Sportpark De Roosberg.download

Uit de 2e lijn was er nog een schot van Robin Adriaansen die net langs de paal ging. Later kreeg meneer Falko Fokkema een voorzet die uitstekend bij hem terecht kwam, het publiek op sportpark De Roosberg ging uit zijn dak, ze dachten dat de bal in het goal werd gekopt, maar de bal ging net langs de kruising waardoor het dus nog steeds 2-2 stond.
Met nog een minuut te spelen kreeg Boye de bal op het middenveld, hij werd door twee man kort gedekt, en viel erg gemakkelijk op de grond maar de scheidsrechter trapte in zijn charmes en gaf een vrije trap aan Beek Vooruit.  De bal was strak en hard voorgeven van Boye Snoek, en de bal werd niet goed weg gewerkt, uiteindelijk stond daar Wesley van Oers die zelfde al scoorde maar dan in zijn eigen goal, hij schoot geplaatst in de lange hoek en zag het net bewegen, en iedereen ging tekeer aan de kant van Beek Vooruit 2-3 voor de mannen uit Prinsenbeek.

ikverkoopbedrijfNa afloop in gesprek met www.devideoanalist.nl Wesley van Oers, je maakt het jezelf wel erg moeilijk vindt je niet? Ja klopt ik scoorde eerst aan de verkeerde kant, maar gelukkig werden we hier wel beter door en gingen we eindelijk offensief spelen  daar komt een klein beetje geluk zeker bij kijken, maar uiteindelijk staan wij als team met drie punten. Wesley van Oers wilde zijn ploeggenoot Boye Snoek bedanken voor zijn belangrijke goal de 2-2 en zijn belangrijke pass die niet goed weggewerkt werd waardoor ik de beste keeper van de 3e klasse kon passeren Glenn van Peer.

 

DELEN

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER