Bavel JO19 “Presteert uitstekend na verlies van drietal”

Bavel JO19 “Presteert uitstekend na verlies van drietal”

1971
0

Beide teams hadden er zin in om de laatste wedstrijd van het seizoen te spelen, dat het nog brillenstand was met rust was voor Bavel JO19-1 een wonder. Ze werden overklast door de goede opbouw waar Bavel niet onder uit kon komen.

Na rust was het anders, Bavel wilde alles op alles de wedstrijd omzetten in een winst! uiteindelijk werd het dus 2-0 en kan het team met trots terug kijken naar het goed seizoen!

Bavel jO19-1 VVR JO19-1 uitslag 2-0
Scoreverloop:
1-0 Jens de Jong assist Jaap Berendschot 

2-0 Liam Geerts assist Lars de Roos

n
IMG-20170506-WA0092

Drietal Bavel JO19-1 vertalen het team, na het seizoen, lees verder.

Voor Jurgen Snijders was het zijn laatste wedstrijd voor zijn club Bavel en zijn vrienden, hij gaat zich richten op zijn studie en het team wens hem erg veel succes! Een slimme jongen die erg hoog kan leren met een mooie uitdaging  voor de boeg!

Voor Billie van Hoeven is het anders, hij speelde ook zijn laatste wedstrijd voor Bavel JO19-1 alleen hij gaat over naar de selectie senioren elftallen, wat onder leiding staat van Hoofdtrainer Fred Vrolijk.

Adam van Rijckevorsel, Gaat het team met pijn uit zijn hart verlaten, maar wil het team bedanken voor de mooie tijden, deze jongens zal ik nooit vergeten, succes beleef je samen en creëer je samen! Dit team heeft laten zien hoe dat moet en daar wil ik ze voor bedanken. Met deze ervaring kan ik weer verder als trainer allemaal door deze jongens! Natuurlijk wil ik iedereen bedanken mijn leiders, de ouders van de spelers en  ook de club Bavel die vertrouwen in mij uitspraken, om aan de slag te gaan met Bavel JO19-. Maar de grootste dank gaat naar de jongens die voor Bavel JO19-1 uitkwamen dit seizoen,het blijven mijn helden voor de club Bavel. We gaan snel iets leuks doen met de jongens om het seizoen mooi af te sluiten. Love for Bavel JO191- Aldus Adamsky

DELEN

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER