Michael van Doren als videoanalist toegevoegd aan technische staf Heracles!

Michael van Doren als videoanalist toegevoegd aan technische staf Heracles!

3892
0

logo-provispoDe technische staf van Heracles Almelo is met ingang van het trainingskamp in Billerbeck uitgebreid met Michael van Doren. In de rol als videoanalist ondersteunt hij de technische staf in onder meer het in kaart brengen van de aankomende tegenstander en het analyseren van wedstrijden en trainingen.

“Mijn primaire functie is het leveren van beeldmateriaal op individueel-, linie- en teamniveau. Wedstrijden van het eerste elftal, het tweede elftal, maar ook de trainingen leg ik vast op beeld. In grote lijnen leggen we met de technische staf zo het proces vast waar we met Heracles Almelo op de lange termijn naartoe willen werken”, zo vertelt hij vanuit het hotel waar Heracles Almelo deze week verblijft.

Afgelopen footgolfseizoen maakte Van Doren deel uit van het videoanalyseteam van PSV. “Ik heb er zin in en zie deze stap naar Heracles Almelo als een mooie uitdaging. Deze kans wilde ik absoluut grijpen.” De videoanalist is bovendien in het bezit van het trainersdiploma TC2. “Ik ben een ambitieuze trainer en hoop hier in deze functie links en rechts wat van mee te krijgen.”

©Bron: www.heracles.nlLogo2

DELEN

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER